Produktet er tilføjet
Noget gik desværre galt.
Klik "Se/rediger kurv" for at se din kurv.

Parisol

Ekstraordinære produkter, der overgår forventningerne - det er det strategiske budskab bag Parisol. Vi har udviklet og solgt førsteklasses produkter af ekstraordinær kvalitet til heste- og læderpleje i over 125 år. Vores mål er, at produkterne skal gøre hverdagen lettere for hesteejere samt reducere tidsforbruget til pleje og rengøring, så der bliver mere tid til ridningen.

Parisol plejeprodukter: Vores plejeprodukter er kendt i hele verden og forhandles via mange specialforretninger. Vi udvikler plejeprodukterne til heste i vores egne laboratorier, hvor vores mangeårige erfaring kombineres med nye teknologier, innovative ingredienser og de seneste forskningsresultater. Vores plejeprodukter produceres i tæt samarbejde med professionelle opdrættere og ryttere.

B&E læderpleje: Bivoks, jojobaolie, lanolin, klovolie og øvrige naturlige ingredienser gør B&E læderplejeprodukterne til det foretrukne valg til pleje af sadler og seletøj. Det bekræfter de opbedømmelser, vi har fået i fagtidsskriftet “St. Georg” af vores B&E læderbalsam med bivoks” og “B&E sadelsæbe med svamp”.

Klik her for at se sortimentet!