Produktet er tilføjet
Noget gik desværre galt.
Klik "Se/rediger kurv" for at se din kurv.

Velkommen til Eldorados webshop

I webshoppen bestræber vi os på, at give dig en mindst lige så god oplevelse, som når du plejer at handle hos os. Eldorado giver dig her mulighed for at bestille dine varer 24 timer i døgnet til samme gode betingelser som sædvanligt.

Du kan bestille dit brugernavn og login via mail på lfp@eldorado.dk eller via mobil på +45 23 72 28 79

For at blive oprettet vil vi gerne bede dig om at oplyse firmanavn, navn, adresse, telefonnr. og SE-nr.

Ring +45 74 52 08 88


Se vores nyheder nedenfor

Kæledyr
Rideudstyr
Eukanuba & IAMS
iMARC
Akvastabil
Kaninbur, 104x52x92 cm rød

Flot  kaninbur i 2 etager.
Med sovehule og opholdsrum.
Taget kan åbnes for nem tilgang til buret.
Plastikbakke i bunden, for nem rengøring af buret
Taget er belagt med kraftigt tagpap.

Farve: Natur

Felisept Home Comfort Set

Felisept - beroligende til katte.

Katte kan komme ud for stressede situationer som f.eks. teritoriale konflikter med andre katte eller påvirkninger fra børn.
Dette påvirker katten negativt og kan forsage dårlig adfærd, som strinten på møbler, voldelig adfærd eller manglende appetit.
Det aktive stof i Felisept er et ekstrakt af catnip, der beroliger katten og nedsætter stress niveauet.

Felisept Home Comfort Set beroliger katten og nedsætter forekomsten af dårlig adfærd forsaget af stress.

Sættes i stikkontakten og virker efter en time.
Dætter et område på omkring 50m2 i op til 30 dage.

 

VDG Hobby Hønse mix 20 kg

Rigtig god blanding af frø og korn, der beriger dine høns med de vitaminer de har brug for.
Ingredienser: Hvede, majs, byg, sorghum, østersskaller, solsikkekerner.

Analyse:

Råprotein: 10,3%
Råfedt: 2,8%
Råaske: 1,7%
Råfiber: 3,0%
Methionin: 0,15%
Lysin: 0,27%
Fosfor: 0,30%
Kalk: 0,76%
Sodium: 0,09%

CATAGO dragtpose sort
CATAGO dragtpose, giver en praktisk og stilfuld opbevaring af ridejakken, eller kjolen til stævner. Foldes på midten og lukkes sammen med trykknap, for nem transport. Fremstillet i slidstærkt 800D nylon med YKK lynlås
CATAGO rygsæk sort
CATAGO rygsæk giver mulighed for opbevaring af alle nødvendigheder på stævnepladsen, eller til og fra stalden. Tasken er med svedabsorberende panel i ryggen for ekstra komfort. Praktisk net foran med kliklukning i siden til opbevaring af hjelm. Desuden er der specielle rum til pisk, telefon og vandflaske. Fremstillet i slidstærkt 800D nylon med YKK lynlås
CATAGO showgrime m. sten sort føl

Flot showgrime i læder til føl, med stålspænder og 3 rækker sten på pandebåndet.

Materiale:
Indisk læder

Iams Cat Naturally Adult Multipack 12x85G Land/sea

Anbefalet til voksne katte fra 1 til 6 år

IAMS® Naturally-sortimentet giver katte en 100% komplet og afbalanceret kost. Sortimentet er lavet med et udvalg af meget fordøjelige naturlige ingredienser til synligt sunde, stærke og glade kæledyr.
De meget fordøjelige ingredienser betyder, at katte kan absorbere næringsstoffer fra deres mad og hjælpe dem med at se og føle sig godt ude og inde.

 • IKKE tilsat kunstige smagsstoffer
 • IKKE tilsat kunstige Farvestoffer
 • INGEN Fyldstoffer
 • INGEN Tilføjet Hvede
 • INGEN soja
 • INGEN oksekød
 • INGEN Koncentreret plantebaseret proteiner
 • INGEN GMO

Ingredienser:

Kød og animalsk afledte produkter fisk og fiskeprodukter (4% torsk MSC), derivater af vegetabilsk oprindelse, mineraler, fedtstoffer (0,01% fiskeolie, 0,05% solsikkeolie).
Kød og animalsk derivater (4% lam), derivater af vegetabilsk oprindelse, mineraler, fedtstoffer (0,1% fiskeolie, 0,05% solsikkeolie).
Kød og animalsk afledte produkter fisk og fiskeprodukter (4% Tun MSC), derivater af vegetabilsk oprindelse, mineraler, fedtstoffer (0,1% fiskeolie, 0,05% solsikkeolie).
Kød og animalsk afledte produkter fisk og fiskeprodukter (4% laks), derivater af vegetabilsk oprindelse, mineraler, fedtstoffer (0,1% fiskeolie, 0,05% solsikkeolie).

Analytiske bestanddele:

Protein 9,3%
Fedt indhold 5,1%
Aske 1,8%
Råfibre 0,4%
Fugtighed 79,3%

Iams Dog Naturally Adult Salmon 2,7kg

Anbefales til: Voksne hunde af alle racer fra 1 til 6 år

IAMS® Naturally-serien giver hunde en 100% komplet og afbalanceret kost. Sortimentet er lavet med et udvalg af meget fordøjelige naturlige ingredienser til synligt sunde, stærke og glade kæledyr.
De meget fordøjelige ingredienser betyder, at hunde kan absorbere næringsstoffer fra deres mad, hvilket hjælper dem med at se og føle sig godt ude og inde.

 • IKKE tilsat kunstige smagsstoffer
 • IKKE tilsat kunstige Farvestoffer
 • INGEN Fyldstoffer
 • INGEN Tilføjet Hvede
 • INGEN soja
 • INGEN oksekød
 • INGEN Koncentreret plantebaseret proteiner
 • INGEN GMO

Ingredienser:

Tørret kylling og kalkun, laks (14%), ris (14%), majs, sorghum, byg, tørrede hele æg, tørrede roefibrer (2,6%), majsolie, hydrolyserede animalske proteiner, animalsk fedt, kaliumchlorid, natriumchlorid natriumhexametaphosphat, fructooligosaccharider 0,26%), calciumcarbonat

Analytiske bestanddele:
Protein 23,0%
Fedt indhold 14,0%
Omega-6 fedtsyrer 3,34%
Omega-3 fedtsyrer 0,9%
Aske 6,2%
Råfibre 2,3%
Calcium 0,90%
Fosfor 0,80%

Puppy & Junior Healthy Extras 200 g

Et tilskudsfoder til hvalpe.
Kiksene kan udgøre en del af den daglige ernæring.
Fx kan 1-3 kiks dagligt, sammen med Eukanuba foder, hjælpe til at opnå helsemæssige fordele.

Ligegyldigt race, størrelse eller alder - din hund er din bedste ven, som ledsager dig i alt, hvad du gør. Med EUKANUBA Healthy Biscuits, sunde hundekiks, kan du vise din hund på en sund måde, hvor stolt du er af den og opmuntre den til at gå en ekstra kilometer med dig. Hvalpe har stadig brug for at lære en masse. Men de opnår noget nyt hver eneste dag.

EUKANUBA Puppy Treats Healthy Biscuits, sunde godbidder til hvalpe, er de rigtige ekstra godbidder til belønning af hvalpe af alle racer og størrelser for de store skridt, de tager med deres små poter.

Disse hundekiks er lavet af animalsk protein af høj kvalitet som hjælp til opbygning af muskelmasse og vedligeholdelse af energi i hvalpenes voksende kroppe. Sammen med kalcium, som støtter stærke knogler, vil din hvalp vokse op til at udforske verden og tage i mod enhver udfordring. Aktive hvalpe er altid på udkig efter det næste eventyr; det er derfor, at disse hundekiks styrker deres forsvarsmekanismer med førsteklasses antioxidanter og deres små maver med præbiotika og roetrevler, så intet kan stoppe dem.

Da du jo ønsker, at din bedste ven skal have det fantastisk indvendig og også være særligt flot udvendig, indeholder EUKANUBA Puppy Treats Healthy Biscuits, hundekiks til hvalpe, omega-6- og omega-3-fedtsyrer for at styrke en sund hud og en skinnende pels. Derudover holder 3D DentalDefense-teknologi i disse godbidder din hvalps tænder rene og stærke.

Ingredienserne i EUKANUBA Puppy Treats Healthy Biscuits, sunde hundekiks til hvalpe, er 100% komplette og afbalancerede, så din hvalp nyder godt af højkvalitets foder - selv når det gælder godbidder. Med deres nøglenæringsstoffer på fem præstationsområder (stærke forsvarsmekanismer, hud og pels, slanke muskler, sund fordøjelse, hvalpevækst og udvikling) gør disse hundekiks en afbalanceret kost komplet.

Da de findes i praktiske 200 grams poser, der kan lukkes igen, er EUKANUBA Puppy Treats Healthy Biscuits, sunde hundekiks, perfekte til at tage med på gåture, på dagsture eller bare til at have ved hånden derhjemme igennem hele træningsprocessen.

På denne måde er du altid klar til at vise din hvalp, hvor stolt du er - på den sunde måde.

Sammensætning: Hvedemel, Tørret kylling og kalkun, animalsk fedt, roetrævler, fiskemel, ølgær, tørrede hele æg, dicalciumfosfat, natriumchlorid, kaliumchlorid, hørfrø, hydrolyserede animalske proteiner.

Analytiske bestanddele: Protein: 28,0%, Fedtindhold: 15,0%, Omega‐6 fedtsyrer: 1,99%, Omega‐3 fedtsyrer: 0,34%, DHA: 0,04%, Råaske: 7,30%, Træstof: 2,20%, Kalcium: 1,20%, Fosfor: 1,02%.

Tilsætningsstoffer: Vitaminer: A‐vitamin: 43349 IU/kg, D₃‐vitamin: 1438 IU/kg, E‐vitamin: 241mg/kg, β‐karotene: 4,7 mg/kg.

Sporstoffer: Jernsulfat monohydrat 878 mg/kg, Zinkoxid 305 mg/kg, Manganoxid 47 mg/kg, Mangan som mangan‐sulfat, Monohydrat 66 mg/kg, Kobbersulfat pentahydrat 66 mg/kg, Kaliumjodid 4,8 mg/kg.

0

TANG TIL NØGLERINGE
Reservetang.
TEGN - T/ HALSBÅND ÆGTE MESSING

Plade - 7,5 x 1,9 cm.

Køb skrue 62110016 eller nitte 62120003.

Brug messingplader på grimer, trenser, knagerækker, sadelknægte, boksdøre, stalddøre, hoveddøre og meget mere.

Brug oxideringsvæsken på messingtegn og gør bogstaverne sorte.

Oxideringsvædske 62060000

Glamour lille hjerte guld m. diamanter
MOVE kabinet 160x60x79 cm, sort

Akvariemøblerne til MOVE er designet til det moderne hjem og til det moderne menneske. Vore produkter bygger ikke alene på årtiers erfaring inden for akvaristik, men også på århundredes udvikling og tradition indenfor dansk design og møbelhåndværk.

Møblerne til MOVE fås i en hvid- eller sort-lakeret udførelse og leveres i flg. størrelser:

 •   80x40x72 cm, med 2 låger til  80x40 cm akvarie
 • 100x50x79 cm, med 2 låger til 100x50 cm akvarie
 • 130x50x79 cm, med 2 låger til 130x50 cm akvarie
 • 160x60x79 cm, med 3 låger til 160x60 cm akvarie
 • 200x60x79 cm, med 3 låger til 200x60 cm akvarie

Alle MOVE møblerne er forsynet med en eller 2 hylder samt én udtagelig skillevæg. Den udtagelige skillevæg er to-delt. Hvis du således har brug for et stort rum til. f.eks en filtersump fjerner du blot den bagerste del af skillevæggen og lader den forreste stå tilbage som understøtning af dit akvarium.

Af hensyn til skabets holdbarhed anbefaler vi altid at en evt. filtersump forsynes med tætsluttende låg. Alternativt kan du montere en ventilator der konstant fjerner den fugtige luft inden i skabet. Hvis der er en risiko for vandspild inde i skabet, kan du med fordel fuge alle samlinger og huller i skabet med en egnet silicone. Iøvrigt er det altid en god ting at tørre spildt vand op med det samme. Selvom møblerne er lakeret med flere lag lak, er de dog ikke bestandige for længere tids vandpåvirkning.

FUSION aquarium 130x50x54 cm, 325 L, sølv/hvid
LUMAX LED-LIGHT 123 cm, 38W, 13000K

 

LUMAX LED-belysning er specielt udviklet til brug sammen med MOVE og FUSION akvarierne.

Læs mere på www.Akvastabil.dk

Varianter

LUMAX leveres i 3 længder og i 4 forskellige farvevarianter: PLANT, hvid, hvid/blå og ren blå. Længderne er tilpasset MOVE og FUSION.

LUMAX LED-armaturer

Plant Hvid 13000K Blå L x B x H mm Watt Strømforsyning
LUM730P LUM730W LUM730WB LUM730B 730 x 58 x 13 23 POW30, POW60 (max 2 ), POW96 (max 4)
LUM930P LUM930W LUM930WB LUM930B 930 x 58 x 13 29 POW30, POW60 (max 2 ), POW96 (max 3)
LUM1230P LUM1230W LUM1230WB LUM1230B 1230 x 58 x 13 38 POW60, POW96 (max 2)

Find forhandler, vælg din region på kortet.

Eller søg efter forhandler via en af søgefelterne her under

24Ride
Hedevangsvej 2 Att. Dorte Kreiler 7800 Skive Telefon: 97545510
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Ja
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
4hotdogs.com Aps
Midtager 29 2605 Brøndby Telefon: 44244464
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Ja
iMARC: Nej
ABC Hundeudstyr Aps
Bødkersmindevej 9 8620 Kjellerup Telefon: 22368178
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
AgroLand A/S
Pantonevej 10 6580 Vamdrup Telefon: 76 92 29 00
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Ja
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Agrosam ApS
Sejrsvej 108,Rinkenæs 6300 Gråsten Telefon: 74653222
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Ja
iMARC: Nej
Aktivhund/Hedvigs Hundecenter
Borsholmvej 39B 3000 Helsingør Telefon: 21730153
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Akvarie West v/ Kenni Greve Otkjær
Skovvænget 19 8800 Viborg Telefon: 23242731
Akvaristik/Akvastabil: Ja
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Akvariebutikken ApS
Vallensbækvej 20A 2605 Brøndby Telefon: 43530016
Akvaristik/Akvastabil: Ja
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Akvariebutikken FIK'KEN
Amagerbrogade 126 2300 København S Telefon: 32590616
Akvaristik/Akvastabil: Ja
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Akvariekiosken v/ Martin Sørensen
Nørlundvej 1, Kølkær 7400 Herning Telefon: 30898018
Akvaristik/Akvastabil: Ja
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Akvariekælderen v. Mette Inge Beltoft Jensen
Søndergade 52 9900 Frederikshavn Telefon: 98435303
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Akvariestuen v/Jakob Vilholm
Merkurvej 4 B 4200 Slagelse Telefon: 58520568
Akvaristik/Akvastabil: Ja
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Alle' Rideudstyr ApS
Sandbjergvej 7 2970 Hørsholm Telefon: 45660630
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Ja
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Almas Park og Fritid A/S
Gugvej 138 9210 Aalborg Sø Telefon: 96 52 03 00
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Ja
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Almind Horseware.dk ApS
Bøllemosegyden 58 5491 Blommenslyst Telefon: 20132093
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Ja
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Als Rideudstyr
Tontoft 17 6430 Nordborg Telefon: 23826538
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Ja
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Alt til hund & kat v/Carina Jakobsen
Marsvej 9 4500 Nykøbing Sj. Telefon: 59655663
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Alt-Til-Hunden v. Søren og Margit Rasmussen
Glavendrupvej 15 5450 Otterup Telefon: 65955043
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Amager Mølle
Amagerlandevej 271 2770 Kastrup Telefon: 32500365
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Annes Dyrecenter Greve / Hundige
Over Bølgen 2S 2670 Greve Telefon: 43909399
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Aqua Clean ApS
Ingerslevsgade 120 4.Th. 1705 København V Telefon: 43639892
Akvaristik/Akvastabil: Ja
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Aqua-Livingroom
Stampesvej 2A 8260 Viby J Telefon: 86115699
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
AquaPoint Akvariefisk v/Allan Egesholm
Lillebrændevej 48 4850 Stubbekøbing Telefon: 60684850
Akvaristik/Akvastabil: Ja
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Avderød Ridesport
Avderødvej 22 2980 Kokkedal Telefon: 48280371
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Ja
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
+ Vis alle forhandlere

Hvem er Eldorado

Eldorado er Skandinaviens største grossist indenfor dyreartikler og rideudstyr. Eldorado Gruppen beskæftiger godt 80 medarbejdere inklusiv fabrikken Akvastabil. Firmaet leverer ugentlig varer til alle sine forhandlere i Danmark, Sverige, Norge og Nordtyskland (til og med Hamborg).  AkvaStabil’s produkter sælges til 42 lande verden over fra Australien i syd til Grønland i nord.

Vores gruppe af virksomheder forhandler i dag godt 13.000 produkter til hobby og kæledyr samt til hest og rytter. Produkterne omfatter bl.a.:

 • Akvarier

 • Akvariebelysning

 • Termisk udstyr

 • Elektronik

 • Foder

 • Frostvarer

 • Plastikvarer

 • Medicinalvarer

 • Naturprodukter

 • Fugle og gnaverbure

 • Bøger

 • Hesteudstyr

 • Beklædning til ryttere

 • Veterinærprodukter, mm. 

Eldorados kunder er først og fremmest Specialhandlen; dyrehandlere, hunde og katte forretninger, sportsbutikker, ridesports forretninger og dyrlæger.

FIND OS HER

Vores historie

Historien om Eldorado tager sin begyndelse i 1963, da Børge Lausen og hans kone åbner en dyrehandel i Haderslev. På det tidspunkt var Børge endnu ansat i flyvevåbnet. I de efterfølgende 10 år blev der åbnet i alt otte butikker i Jylland og på Fyn.

I forbindelse med udvidelsen af antallet af butikker blev det naturligt at importere varer selv. I begyndelsen bestod importen hovedsageligt af levende fugle og fisk. Grossistafdelingen udviklede sig imidlertid hurtigt, og i begyndelsen af 70’erne havde den overhalet butikkerne. Det var nødvendigt at tage stilling til, i hvilken retning virksomheden skulle udvikle sig. Da det på daværende tidspunkt var svært at administrere detailbutikkerne fordi der ingen stregkoder og andre elektroniske hjælpemidler var, så faldt valget på grossistafdelingen. Denne beslutning medførte en afvikling af butikkerne og i 1982 blev den sidste butik solgt, nemlig afdelingen i Haderslev, hvor det hele begyndte næsten 20 år tidligere. 

I 1975 etableres fabrikken AkvaStabil. Fabrikken producerer akvarier, belysning, akvariemøbler samt termostatvarmere. AkvaStabil var med til at give virksomheden et skub frem på eksportmarkedet, ikke kun af egne produkter men også på reeksport af andre artikler.I 1980 følte Børge Lausen, at de levende afdelinger ”fugle og fisk” var for arbejdskrævende i forhold til omsætningen, hvorfor fugleafdelingen blev nedlagt og fiskeafdelingen solgt fra. Eksisterer i dag som JALA i byen Vejen.