Produktet er tilføjet
Noget gik desværre galt.
Klik "Se/rediger kurv" for at se din kurv.

Velkommen til Eldorados webshop

I webshoppen bestræber vi os på, at give dig en mindst lige så god oplevelse, som når du plejer at handle hos os. Eldorado giver dig her mulighed for at bestille dine varer 24 timer i døgnet til samme gode betingelser som sædvanligt.

Du kan bestille dit brugernavn og login via mail på lfp@eldorado.dk eller via mobil på +45 23 72 28 79

For at blive oprettet vil vi gerne bede dig om at oplyse firmanavn, navn, adresse, telefonnr. og SE-nr.

Ring +45 74 52 08 88


Se vores nyheder nedenfor

Kæledyr
Rideudstyr
Eukanuba & IAMS
iMARC
Akvastabil
Pet Head DIRTY TALK 475ml

Lugt-neutraliserende shampoo.

Den kraftfulde men blide formel ikke bare dækker, men fjerner dårlig lugt.
Bagepulver og ordenone deodoriserer og frisker pelsen op.
Vegetabilsk proteinekstrakt & hydrolyseret sojaprotein giver pelsen elasticitet og efterlader pelsen fyldig og lækker.

Kaninbur 125x68x117,5cm gråhvid/lys grøn

Luksus kaninbur i 2 etager, med stor løbegård.
To sovehuler, samt opholdsrum.
4 låger kan åbnes, for nem tilgang til buret.
Udtræks skuffe i bunden, for nem og hurtig fjernelse af ekskrementer.
Taget er belagt med kraftigt tagpap.

Farve: Gråhvid + Lys Grøn

K9 IDC sele, str. 3, Reggae Canis

Størrelse: 3
Bryst omkreds: 82 - 115 cm
Til hunde: 40 - 70 kg
Reflekterende stribe på bryst bælte
Håndtag på ryggen

CATAGO Silver-Line schabrack sort kom. 16
CATAGO Silver-Line schabrack er et skønt klassisk og tidsløst underlag med elegant kantebånd og ergonomisk pasform samt inderside i Catagos populære IQ comfort materiale, der effektivt transporterer sved og overskudsvarme væk fra hesten. Ægte underspillet luksus, der fås i de klassiske farver sort og hvid.
EUK Puppy Toy Breeds Chicken 800g

Fuldfoder til hvalpe af Toy-racer.

Få det bedste frem i din toy-racehund med førsteklasses foder, som dækker alle dens behov.

EUKANUBA Puppy til toy-racehvalpe indeholder særligt fremstillet tørfoder, der er nemt at tygge, så små hunde kan nyde deres måltider.
Da deres små kroppe har et hurtigt stofskifte, har de brug for op til 100% mere energi pr. kg. kropsvægt i forhold til hvalpe af større hunderacer.
Dette hundebrændstof indeholder et af EUKANUBAs højeste protein- og fedtniveauer.
Derudover fremmer høje niveauer af præbiotika en sund fordøjelse for aktive maver og aktive hvalpe.
Kylling er vores primære kilde til protein, hvilket tilføjer et mere naturligt aspekt til kødædende hundes kost. Det gør det muligt for dem at opbygge stærke, slanke muskler og vokse op til at klare enhver udfordring - uanset deres egen størrelse.
Den optimale mængde af omega-6- og omega-3-fedtsyrer i dette hvalpefoder vil få din lille skødehund til at se fantastisk ud med sund hud og en skinnende pels.

Da du jo ønsker, at din bedste ven både skal være klog og stærk, indeholder dette foder til helt små hunde det helt optimale niveau af DHA.
Det giver din hvalp en sund udvikling og giver den et god udgangspunkt for, at lære at blive en fantastisk hund. EUKANUBA Puppy hvalpefoder til toy-racer er blevet udviklet i samarbejde med dyrlæger og er anbefalet af top-avlere*.

Det er 100% komplet og afbalanceret til at bringe storheden frem i din toy-racehvalp.
Især små racer som shih tzu, pommeraner, mops, bichon Frise, chihuahua, miniature schnauzer og cavalier king charles vil vokse op til at blive fantastiske hunde med EUKANUBAs hvalpefoder til skødehunde.

* 2013-vindere af Crufts, World Dog Show, European Dog Show

Sammensætning: Tørret kylling og kalkun: 37% ﴾kylling 22%﴿, majs, hvede, animalsk fedt, hydrolyserede animalske proteiner, roetrævler ﴾3,0%﴿, ris, tørrede hele æg, fiskeolie, ølgær, kaliumchlorid, natriumchlorid, fructooligosaccharider ﴾0,48%﴿, kalciumkarbonat.

Analytiske bestanddele: Protein: 32,0%, Fedtindhold: 21,0%, Omega‐6 fedtsyrer: 3,85%, Omega‐3 fedtsyrer: 1,05%, Råaske: 7,20%, Træstof: 1,96%, Kalcium: 1,30%, DHA: 0,18%, Fosfor: 0,95%.

Tilsætningsstoffer: Vitaminer: A‐vitamin: 46453IU/kg, D₃‐vitamin: 1541IU/kg, E‐vitamin: 258mg/kg, β‐karotene: 5.1mg/kg.

Sporstoffer: Kobbersulfat pentahydrat: 54mg/kg, Kaliumjodid: 3.9mg/kg, Jernsulfat monohydrat: 716mg/kg, Mangan som mangan‐sulfat, monohydrat: 54mg/kg, Manganoxid: 39mg/kg, Zinkoxid: 249mg/kg.

Fodring af hvalpen: Ved fodring for første gang anbefaler vi gradvist at indføre Eukanuba til hvalpens kost over en periode på 4 dage. Vi anbefaler fodring af hvalpen 2‐3 gange om dagen. Divider den anbefalede mængde, som er vist i skemaet, med antallet af måltider. Dette produkt kan også anvendes i afvænningsperioden fra 3‐6 uger. Opblød produktet til afvænning. Din hvalp kan spise mere eller mindre afhængigt af alder, temperament og aktivitetsniveau.

EUK Adult Toy Breeds Chicken 1,5kg

Fuldfoder til voksne hunde af meget små racer.

Få det bedste frem i din toy-racehund med førsteklasses foder, som dækker alle dens behov. EUKANUBA Adult tørfoder til voksne skødehunde er specielt sammensat til at holde skødehunde slanke og fit.

Da deres små kroppe har et hurtigt stofskifte, som forårsager, at de har brug for op til 100% mere energi pr. kg. kropsvægt i forhold til større hunderacer, har dette hundefoder et af EUKANUBAs højeste protein- og fedtniveauer. Derudover fremmer højere* niveauer af præbiotika fordøjelsessundheden, mens L-carnitin hjælper med at opretholde en sund vægt – begge vigtige ingredienser, der holder din voksne skødehund aktiv uden overfodring. Ydermere har tørrede roetrevler en klinisk dokumenteret understøttende effekt på din hunds fordøjelsessundhed og optagelse af næringsstoffer.

Kylling er vores primære kilde til protein, hvilket tilføjer et mere naturligt aspekt til kødædende hundes kost. Det gør det muligt for dem at opbygge stærke, slanke muskler og vokse op til at klare enhver udfordring - uanset deres egen størrelse. Kalcium til stærke knogler og klinisk testet antioxidant til et stærkt naturligt forsvar sikrer, at din hund forbliver aktiv og i form. For et sundt, velfungerende indre og et ekstraordinært ydre indeholder dette hundefoder til voksne hunde omega-6- og omega-3-fedtsyrer for at styrke en sund hud og en skinnende pels.

EUKANUBA Adult tørfoder til voksne skødehunde anvender 3D DentaDefense-teknologi, som renser din hunds tænder for hver bid, hvilket reducerer dannelsen af tandsten op til 80%** Dermed bliver din hund ved med at at have stærke tænder.
Dette voksenfoder til skødehunde er udviklet i samarbejde med dyrlæger og anbefalet af top-avlere.

Det er 100% komplet og afbalanceret til at bringe storheden frem i din skødehund.
Især små racer som shih tzu, pommeraner, mops, bichon, chihuahua, miniature schnauzer og cavalier King Charles vil vokse op til at blive fantastiske hunde med EUKANUBA Adult til skødehunde.

* i forhold til EUKANUBA Adult voksentørfoder til små hunderacer

** resultaterne kan variere.

Sammensætning: Tørret kylling og kalkun: 32% ﴾kylling: 19%﴿, majs, hvede, animalsk fedt, ris, durra, byg, hydrolyserede animalske proteiner, roetrævler ﴾2,8%﴿, tørrede hele æg, fructooligosaccharider ﴾0,77%﴿, fiskeolie, kaliumchlorid, natriumchlorid, natrium hexametafosfat, hørfrø, kalciumkarbonat.

Analytiske bestanddele: Protein: 28,0%, Fedtindhold: 18,0%, Omega‐6 fedtsyrer: 3,66%, Omega‐3 fedtsyrer: 0,64%, Råaske: 7,40%, Træstof: 2,23%, Kalcium: 1,30%, Fosfor: 1,05%.

Tilsætningsstoffer: Vitaminer: A‐vitamin: 45573IU/kg, D₃‐vitamin: 1512IU/kg, E‐vitamin: 253mg/kg, β‐karotene: 5,0mg/kg, L‐carnitin: 48,3mg/kg.

Sporstoffer: Kobbersulfat pentahydrat: 60mg/kg, Kaliumjodid: 4,4mg/kg, Jernsulfat monohydrat: 802mg/kg, Mangan som mangan‐sulfat, monohydrat: 61mg/kg, Manganoxid: 43mg/kg, Zinkoxid: 278mg/kg.

Fodring af hunden: Første gang hunden får Eukanuba, skal du gradvist blande det i dens hidtidige foder over en periode på 4 dage. Vi anbefaler fodring 2 gange om dagen. Divider den daglige mængde, som vist i skemaet, med antallet af daglige måltider. Din hund kan spise mere eller mindre afhængt af dens alder, temperament og aktivitetsniveau.

EUK Senior Toy Breeds Chicken 800g

Fuldfoder til modne og senior hunde af meget små racer.

Få det bedste frem i din toy-racehund med førsteklasses foder, som dækker alle dens behov.

EUKANUBA Mature & Senior Toy Breeds-tørfoder specielt sammensat til at holde ældre skødehunde slanke og fit.
Da deres små kroppe har et hurtigt stofskifte, som forårsager, at de har brug for op til 100% mere energi pr. kg. kropsvægt i forhold til større hunderacer, har dette hundefoder et af EUKANUBAs højeste protein- og fedtniveauer.
De optimale niveauer af vitamin E og Beta-caroten støtter ældre hundes naturlige forsvarsmekanismer, så fortsat kan klare nye udfordringer - hver dag. Derudover fremmer højere* niveauer af præbiotika fordøjelsessundheden, mens L-carnitin opretholder en sund vægt - vigtige ingredienser, der holder din ældre skødehund aktiv uden overfodring. Ydermere har tørrede roetrevler en klinisk dokumenteret understøttende effekt på din hunds fordøjelsessundhed og optagelse af næringsstoffer.
Ydermere er kylling vores primære kilde til protein, hvilket tilføjer et mere naturligt aspekt til kødædende hundes kost.
Det hjælper dem med at opbygge stærke, slanke muskler og vokse op til at klare enhver udfordring - uanset deres størrelse.
Kalcium til stærke knogler og klinisk testet antioxidant til et stærkt naturligt forsvar sikrer, at din hund forbliver aktiv og i form.

Da du jo ønsker, at din bedste ven skal have det fantastisk indvendig og også være særligt flot udvendig, indeholder dette hundefoder til ældre hunde omega-6- og omega-3-fedtsyrer for at styrke en sund hud og en skinnende pels.
EUKANUBA Mature & Senior Toy Breeds tørfoder til modne og ældre hunde anvender 3D DentaDefense-teknologi, som renser din hunds tænder for hver bid, reducerer dannelsen af tandsten op til 80%** og hjælper din ældre hund med at opretholde stærke tænder.
EUKANUBA Puppy Food Toy Breeds, hvalpefoder til skødehunde er udviklet i samarbejde med dyrlæger og er anbefalet af topavlere.

Det er 100% komplet og afbalanceret til at bringe storheden frem i din skødehund.
Især små racer som shih tzu, pommeraner, mops, bichon frise, chihuahua, miniature schnauzer og cavalier king charles har, hvad der skal til, for at være fantastiske ældre hunde med EUKANUBAs Mature & Senior-foder til skødehunde.

* i forhold til EUKANUBA Mature & Senior Dog Food Small Breed tørfoder til små, ældre hunde.

** resultaterne kan variere.

Sammensætning: Tørret kylling og kalkun: 33% ﴾kylling: 19%; en naturlig kilde til glucosamin og chondroitinsulfat﴿, majs, hvede, animalsk fedt, durra, byg, roetrævler ﴾3,3%﴿, hydrolyserede animalske proteiner, tørrede hele æg, ølgær, fructooligosaccharider ﴾0,77%﴿, kaliumchlorid, natriumchlorid, fiskeolie, natrium hexametafosfat, hørfrø, kalciumkarbonat.

Analytiske bestanddele: Protein: 29,0%, Fedtindhold: 17,0%, Omega‐6 fedtsyrer: 2,79%, Omega‐3 fedtsyrer: 0,37%, Råaske: 7,50%, Træstof: 2,40%, Kalcium: 1,30%, Fosfor: 1,10%.

Tilsætningsstoffer: Vitaminer: A‐vitamin: 45272IU/kg, D₃‐vitamin: 1502IU/kg, E‐vitamin: 252mg/kg, β‐karotene: 28,7mg/kg, L‐carnitin: 57,2mg/kg.

Sporstoffer: Kobbersulfat pentahydrat: 45mg/kg, Kaliumjodid: 3,3mg/kg, Jernsulfat monohydrat: 602mg/kg, Mangan som mangan‐sulfat, monohydrat: 45mg/kg, Manganoxid: 32mg/kg, Zinkoxid: 209mg/kg.

Fodring af hunden: Første gang hunden får Eukanuba, skal du gradvist blande det i dens hidtidige foder over en periode på 4 dage. Vi anbefaler fodring 2 gange om dagen, og at du følger anvisningerne i foderoversigten, når du fodrer din hund. Foderanvisningerne er kun vejledende, hvorfor din hund på mere end 8 år, alt afhængig af dens alder, temperament og aktivitetsniveau, både kan have brug for mere eller mindre foder.

Glamour stor cirkel guld m. diamanter
Imarc gaveæske 79x59x21mm

Gaveæske til messingplader 6,3 x 0,9 cm.

LUMAX LED-LIGHT 123 cm, 38W, PLANT

 

LUMAX LED-belysning er specielt udviklet til brug sammen med MOVE og FUSION akvarierne.

Læs mere på www.Akvastabil.dk

Varianter

LUMAX leveres i 3 længder og i 4 forskellige farvevarianter: PLANT, hvid, hvid/blå og ren blå. Længderne er tilpasset MOVE og FUSION.

LUMAX LED-armaturer

Plant Hvid 13000K Blå L x B x H mm Watt Strømforsyning
LUM730P LUM730W LUM730WB LUM730B 730 x 58 x 13 23 POW30, POW60 (max 2 ), POW96 (max 4)
LUM930P LUM930W LUM930WB LUM930B 930 x 58 x 13 29 POW30, POW60 (max 2 ), POW96 (max 3)
LUM1230P LUM1230W LUM1230WB LUM1230B 1230 x 58 x 13 38 POW60, POW96 (max 2)
POWER SUPPLY FOR LUMAX, 12V, 30W
Y-fordeler til Lumax Power Supply (Driver)

Find forhandler, vælg din region på kortet.

Eller søg efter forhandler via en af søgefelterne her under

24Ride
Hedevangsvej 2 Att. Dorte Kreiler 7800 Skive Telefon: 97545510
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Ja
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
4hotdogs.com Aps
Midtager 29 2605 Brøndby Telefon: 44244464
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Ja
iMARC: Nej
ABC Hundeudstyr Aps
Bødkersmindevej 9 8620 Kjellerup Telefon: 22368178
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
AgroLand A/S
Pantonevej 10 6580 Vamdrup Telefon: 76 92 29 00
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Ja
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Agrosam ApS
Sejrsvej 108,Rinkenæs 6300 Gråsten Telefon: 74653222
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Ja
iMARC: Nej
AgroStore, Carl Sørensen Svendborg A/S
Landevejen 19 5882 Vejstrup Telefon: 70301280
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Aktivhund/Hedvigs Hundecenter
Borsholmvej 39B 3000 Helsingør Telefon: 21730153
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Akvarie West v/ Kenni Greve Otkjær
Skovvænget 19 8800 Viborg Telefon: 23242731
Akvaristik/Akvastabil: Ja
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Akvariebutikken ApS
Vallensbækvej 20A 2605 Brøndby Telefon: 43530016
Akvaristik/Akvastabil: Ja
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Akvariebutikken FIK'KEN
Amagerbrogade 126 2300 København S Telefon: 32590616
Akvaristik/Akvastabil: Ja
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Akvariekiosken v/ Martin Sørensen
Nørlundvej 1, Kølkær 7400 Herning Telefon: 30898018
Akvaristik/Akvastabil: Ja
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Akvariekælderen v. Mette Inge Beltoft Jensen
Søndergade 52 9900 Frederikshavn Telefon: 98435303
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Akvariestuen v/Jakob Vilholm
Merkurvej 4 B 4200 Slagelse Telefon: 58520568
Akvaristik/Akvastabil: Ja
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Alle' Rideudstyr ApS
Sandbjergvej 7 2970 Hørsholm Telefon: 45660630
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Ja
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Almas Park og Fritid A/S
Gugvej 138 9210 Aalborg Sø Telefon: 96 52 03 00
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Ja
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Almind Horseware.dk ApS
Bøllemosegyden 58 5491 Blommenslyst Telefon: 20132093
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Ja
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Als Rideudstyr
Tontoft 17 6430 Nordborg Telefon: 23826538
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Ja
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Alt til hund & kat v/Carina Jakobsen
Marsvej 9 4500 Nykøbing Sj. Telefon: 59655663
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Alt-Til-Hunden v. Søren og Margit Rasmussen
Glavendrupvej 15 5450 Otterup Telefon: 65955043
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Amager Mølle
Amagerlandevej 271 2770 Kastrup Telefon: 32500365
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Annes Dyrecenter Greve / Hundige
Over Bølgen 2S 2670 Greve Telefon: 43909399
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Aqua Clean ApS
Ingerslevsgade 120 4.Th. 1705 København V Telefon: 43639892
Akvaristik/Akvastabil: Ja
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
Aqua-Livingroom
Stampesvej 2A 8260 Viby J Telefon: 86115699
Akvaristik/Akvastabil: Nej
Dyreartikler: Ja
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
AquaPoint Akvariefisk v/Allan Egesholm
Lillebrændevej 48 4850 Stubbekøbing Telefon: 60684850
Akvaristik/Akvastabil: Ja
Dyreartikler: Nej
Rideudstyr: Nej
Eukanuba: Nej
iMARC: Nej
+ Vis alle forhandlere

Hvem er Eldorado

Eldorado er Skandinaviens største grossist indenfor dyreartikler og rideudstyr. Eldorado Gruppen beskæftiger godt 80 medarbejdere inklusiv fabrikken Akvastabil. Firmaet leverer ugentlig varer til alle sine forhandlere i Danmark, Sverige, Norge og Nordtyskland (til og med Hamborg).  AkvaStabil’s produkter sælges til 42 lande verden over fra Australien i syd til Grønland i nord.

Vores gruppe af virksomheder forhandler i dag godt 13.000 produkter til hobby og kæledyr samt til hest og rytter. Produkterne omfatter bl.a.:

 • Akvarier

 • Akvariebelysning

 • Termisk udstyr

 • Elektronik

 • Foder

 • Frostvarer

 • Plastikvarer

 • Medicinalvarer

 • Naturprodukter

 • Fugle og gnaverbure

 • Bøger

 • Hesteudstyr

 • Beklædning til ryttere

 • Veterinærprodukter, mm. 

Eldorados kunder er først og fremmest Specialhandlen; dyrehandlere, hunde og katte forretninger, sportsbutikker, ridesports forretninger og dyrlæger.

FIND OS HER

Vores historie

Historien om Eldorado tager sin begyndelse i 1963, da Børge Lausen og hans kone åbner en dyrehandel i Haderslev. På det tidspunkt var Børge endnu ansat i flyvevåbnet. I de efterfølgende 10 år blev der åbnet i alt otte butikker i Jylland og på Fyn.

I forbindelse med udvidelsen af antallet af butikker blev det naturligt at importere varer selv. I begyndelsen bestod importen hovedsageligt af levende fugle og fisk. Grossistafdelingen udviklede sig imidlertid hurtigt, og i begyndelsen af 70’erne havde den overhalet butikkerne. Det var nødvendigt at tage stilling til, i hvilken retning virksomheden skulle udvikle sig. Da det på daværende tidspunkt var svært at administrere detailbutikkerne fordi der ingen stregkoder og andre elektroniske hjælpemidler var, så faldt valget på grossistafdelingen. Denne beslutning medførte en afvikling af butikkerne og i 1982 blev den sidste butik solgt, nemlig afdelingen i Haderslev, hvor det hele begyndte næsten 20 år tidligere. 

I 1975 etableres fabrikken AkvaStabil. Fabrikken producerer akvarier, belysning, akvariemøbler samt termostatvarmere. AkvaStabil var med til at give virksomheden et skub frem på eksportmarkedet, ikke kun af egne produkter men også på reeksport af andre artikler.I 1980 følte Børge Lausen, at de levende afdelinger ”fugle og fisk” var for arbejdskrævende i forhold til omsætningen, hvorfor fugleafdelingen blev nedlagt og fiskeafdelingen solgt fra. Eksisterer i dag som JALA i byen Vejen.