Opplysninger om vår behandling av dine personopplysninger mv.

Eldorado A/S opplyser hermed hvordan vi behandler dine data på vår hjemmeside. Vi er forpliktet til å sikre at ditt privatliv er beskyttet. For å kunne bruke hjemmesiden må du opplyse visse opplysninger, som identifiserer deg som bruker. Disse opplysningene vil bli behandlet fortrolig av oss og vil ikke bli gitt videre til en tredje part.
Vi forbeholder oss retten til å endre i vår persondatapolitikk fra tid til annen, og oppfordrer deg derfor til å følge med på denne siden fortløpende.

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du oss?
Eldorado A/S er dataansvarlig for behandlingen av de personopplysninger, som vi har mottatt om deg. Du finner våre kontaktopplysninger nedenfor.

Eldorado A/S
Ole Rømersvej 31-35
6100 Haderslev
Danmark
CVR-nr.: 32433510
Telefon: 74 52 08 88
E-mailadresse: mail@eldorado.dk
 
Formålene med vår behandling av personopplysninger: hvilke typer/kategorier av opplysninger og rettsgrunnlaget for behandlingen av dine personopplysninger

Personoplysninger

Generelt
Personopplysninger er all slags informasjon, der det i et eller annet omfang kan henvises til deg. Når du benytter vår website, behandler og samler vi inn en rekke av disse informasjonene. Det skjer f.eks. ved alm. tilgang av innhold, hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, øvrig bruk av services eller foretar kjøp via websitet.
Vi samler inn og behandler typisk følgende typer av opplysninger: Et unikt ID og tekniske opplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografisk plassering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv gir ditt tydelige samtykke her og selv taster inn informasjonen behandles også: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsopplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med opprettelse av login eller ved kjøp.

Sikkerhet
Vi har truffet tekniske og organisatoriske tiltak mot, at dine opplysninger mulig eller ulovlig blir slettet, offentliggjort, fortapt, forringet eller kommer til uvedkommende kjennskap, misbrukes eller øvrig behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker, og vise deg de annonsene som sannsynligvis er mest relevante for deg, å registrere dine kjøp og betalinger, samt å kunne levere den servicen, du har etterspurt, som f.eks. å sende nyhetsbrev. Vi bruker også opplysningene til å optimere vår service og innhold.

Periode for oppbevaring
Opplysningene oppbevares i det tidsrommet, som er tillatt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke lenger er nødvendige. Perioden avhenger av karakteren av opplysningen og bakgrunnen for oppbevaring. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for, når informasjoner slettes.

Videresending av opplysninger
Data rundt ditt bruk av websitet, hvilke annonser du mottar og evt. klikker på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment m.m. Videresendes til tredjeparter i det omfang disse opplysninger er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter, det er snakk om i avsnittet om ”Cookies”. Opplysningene brukes til målretning av annonsering.
Vi benytter under dette en rekke tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. Disse behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og brukes ikke til egne formål.
Videresending av personopplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun skje, hvis du gir samtykke til det. Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land som kan gi dine opplysninger en tilstrekkelig beskyttelse.

Når du bruker vår hjemmeside i forbindelse med et kjøp, samler vi inn følgende personopplysninger:


• Formål: Vi samler inn data i forbindelse med ditt kjøp for å kunne sende de ønskede varer til deg eller hvis det skulle være behov for oss å kontakte deg i forbindelse med din handel. Vi mottar:

o Navn og firmanavn
o CVR opplysninger (disse opplysningene blir ikke vist på hjemmesiden, men brukt i vårt interne system for å bekrefte at de vi handler med har status som en virksomhet)
o Adresse, telefonnummer, e-mail adresse, hjemmeside
o Ordreopplysninger på den individuelle kunde (disse opplysninger kan kun sees når kunden er logget inn på vår hjemmeside. Dette er ikke offentlig tilgengelig.)
o Individuell informasjon som produktpreferanser, samt interesser for at kunne sende relevante nyhetsbrev.
o Eventuelt annen informasjon ved for eksempel deltagelse i konkurranser eller spørreundersøkelser.

Hvor dine personopplysninger stammer fra:

Du har selv informert oss omkring den ovenfor angitte informasjonen for at kunne bli kunde hos oss. 
Vi undersøker i det offentlige CVR-register om opplysningene er korrekte.

Vi deler ikke dine opplysninger med andre.

Oppbevaring av dine personopplysninger:

• Vi oppbevarer dine personopplysninger så lenge du er kunde hos oss.
• Avslutter du kundeforholdet, ber du om at få dine oplysninger slettet. Det vil dog være noen opplysninger som vi blir nødt til å beholde, som vil bli brukt i for eksempel regnskap.


Nyhetsbrev
Ved påmelding av nyhetsbrev aksepteres at vi lagrer dine opplysninger, ved at du aktivt setter en hake i boksen ved opprettelse av dette. Nyhetsbrevet kan avsluttes til enhver tid nederst i den tilsendte mailen ved at klikke på unsubscribe.

Konkurranser
Ved påmelding av konkurranser gir du samtykke til at vi lagrer dine opplysninger ved at du aktivt setter en hake i boksen ved opprettelse til denne. Dette gelder e-mails som vedrører konkurranser.
Vi oppbevarer dine opplysninger i 28 måneder etter avsluttet konkurranse.

Cookies

For å gi deg den beste opplevelsen på vår hjemmeside bruker vi cookies.

En cookie er en liten tekstfil som legges på din computer, når denne aksepteres aktivt på vår hjemmeside.

Kategori 1 – Nødvendige cookies
Disse cookies er essensielle for å bevege deg rundt på siden og benytte sidens features. Uten disse cookies vil loginopplysningene og innkjøpskurven f.eks. ikke være skjult.

Kategori 2 – Bruksmessige cookies
Denne formen for cookies samler inn anonym informasjon om hvordan du bruker vår website. F.eks. bruker vi Google Analytics cookies til å forstå hvordan kundene ankommer og benytter vår side, så vi kan forbedre ting som navigation, shopping opplevelsen og marketing kampanjer. Data fra denne form for cookies viser IKKE personlige detaljer slik at den individuelle identitet kan bli fastslått. Du kan velge bort denne form for cookie i dine browser innstilling, men det kan endre opplevelsen på vår website.

Kategori 3 – Funksjonsmæssige cookies
Denne form for cookies husker valg som f.eks. hvilket land du er fra, valuta du benytter, størrelse velger, merker du foretrekker osv. Det bruker vi til at skreddersy en mer personlig opplevelse, og tilby mer relevante produkter og den beste brukeropplevelsen. Disse dataene er anonymisert og kan ikke brukes av andre websider. Du kan velge bort denne formen for cookie i dine browser indstillinger, men det kan endre opplevelsen på vår side.

Kategori 4 – Målrettede eller annonseringsmessige cookies
Denne formen for cookies samler inn informasjon omkring din søkshistorikk for å målrette annonser for mere relevant innhold for deg og dine interesser. De hjelper også til å begrense antallet av ganger du blir disponert for en spesifik annonse. Denne formen for cookies er som regel plassert ved tredjeparts annonserings nettverk. De husker de websidene du besøker og deler dem med andre parter som annonsører. F.eks. benytter vi tredjeparts nettverk til å dele mere personlige annonser til deg, når du benytter andre websider. Du kan se en liste over ofte benyttede tredjeparter her

Dine rettigheter
Du har etter databeskyttelsesforordningen en rekke rettigheter i forhold til vår behandling av opplysninger om deg.

Hvis du vil gjøre bruk av dine rettigheter, skal du kontakte oss.

Rett til å se opplysninger (innsynsrett)
Du har rett til at få innsikt i de opplysninger, som vi behandler om deg, samt en rekke ytterligere opplysninger.

Rett til endring (rettelse)
Du har rett til å få feil opplysninger om deg selv rettet.

Rett til sletting
I spesielle tilfeller har du rett til å få slettet opplysninger om deg, før tidspunktet for vår alminnelige generelle sletting inntreffer.

Rett til begrensning av behandling
Du har visse tilfeller rett til å få behandlingen av dine personopplysninger begrenset. Hvis du har rett til å få begrenset behandlingen, kan vi fremover kun behandle opplysningene – bortsett fra oppbevaring – med ditt samtykke, eller med henblik på at rettskrav kan fastlegges, gjøres gjeldende eller forsvares eller for å beskytte en person eller viktige samfunnsinteresser.

Rett til innsigelse
Du har i visse tilfelle rett til å gjøre innvendinger mot vår eller lovlige behandling av dine personopplysninger.
Du kan også gjøre innvendinger mot behandling av dine opplysninger til direkte markedsføring.

Rett til å gjenoppta opplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfeller rett til å motta dine personopplysninger i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format samt å få overført disse personopplysninger fra én dataansvarlig til en anen uten hindring.

Du kan lese mere om dine rettigheter i Datatilsynets veiledning om de registrerte rettigheter, som du finner på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet 
Du har rett til å sende en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måte, vi behandler dine personopplysninger på. Du finner Datatilsynets kontaktopplysninger på www.datatilsynet.dk.

 

Accepter cookies fra dette websted.

Denne hjemmeside bruger cookies til at spore din adfærd og forbedre din oplevelse på webstedet.
Du kan alltid slette lagrede cookies i nettleserinnstillingene dine